Video
Content Crush maakt (online) video's voor bedrijven, productiehuizen en particulieren.
Video, video's, Content Crush, proces, werkwijze, filmen, montage, camera, film, Diana Hommes
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,page-child,parent-pageid-13396,bridge-core-2.2.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Video

De maatschappij ontwikkelt zich zo snel dat bewegend beeld de laatste jaren een prominentere rol heeft gekregen. Met beelden zeg je meer en bereik je meer mensen dan als je een boodschap overbrengt via geschreven tekst.

Wat je in de video wilt laten zien, is aan jou. Belangrijk is dat je weet wat je met de video wilt bereiken.

 

Met de nodige redactie en film ervaring kan Content Crush jou helpen bij het ontwikkelen van video concepten. Het proces wordt van A tot Z voor je verzorgd.

 

Het proces

Je hebt een idee voor een video, maar hoe pak je het verder aan? Hoewel iedere video anders is, is het proces vaak hetzelfde.

 • 01 IDEE

  Het begint allemaal met een idee. Wat wil je laten zien en wat wil je met de video bereiken? Content Crush denkt met je mee en verwerkt dit in een passend script.

 • 02 Voorbereiding

  Als het script is goedgekeurd, kan de voorbereiding worden gestart. Er wordt een draaiboek gemaakt en er wordt gekeken wat er nog allemaal moet worden geregeld voordat de opnames plaatsvinden.

 • 03 Filmen

  Het belangrijkste onderdeel van de video: de opnames. De ideeën die in het script staan verwerkt worden in praktijk gebracht. Hoelang, waar en wanneer de opnames plaats vinden hangen af van jouw wensen.

 • 04 Montage

  Al het gedraaide materiaal moet worden samengebracht tot één video. Beelden worden uitgezocht zodat alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Na de kleurcorrectie wordt er muziek en tekst aan de video toegevoegd.

 • 05 Check

  Wil je toch nog een aanpassing doen? Dat kan, er is ruimte voor een correctieronde. Als de video klaar is wordt de video doorgestuurd en kan het via diverse kanalen worden verspreidt.

Interesse of vragen? Neem contact op